Kardinaalsjogging  –  29.06.2007  –  Vorselaar
June 13, 2024 at 3:35 am

Kardinaalsjogging – 29.06.2007 – Vorselaar

Hoe je totaal ongepland op een jogging kan verzeild geraken … . .Laatste werkdag, bij een drankje nog wat napraten met de collega’s. Tot één van hen vroeger vertrekt, “want het is weer de jaarlijkse KWB-jogging en als ik niet op tijd ben, geraak ik zelfs niet meer met de auto tot aan mijn deur”.


En met nog wat extra uitleg over hoe mooi de omloop wel is, was er niet veel overtuigingskracht meer nodig om die avond nog even naar Vorselaar te rijden. Ter plaatse zag ik ook nog Marc Tampère, voor wie deze jogging al een vaste traditie is.

En het is echt wel een mooie loop. Elke ronde was exact 5 km en startte op het sportveld, liep dan even door het dorp (langs de nonnekes van Vorselaar) om vervolgens direct de bossen in te duiken. Doorheen dreven en smalle bospaadjes passeerden we ook rond het indrukwekkende kasteel De Borrekens. Voor de liefhebbers van veldlopen zat er ook een heel slijkerig stukje tussen. Maar bijna iedereen wilde zijn loopschoenen proper houden en liep dan maar op één rijtje achter elkaar.

Met een tevreden gevoel (en een vuilblik + borstel van de tombola – waar blijven ze die prijzen toch halen ?) naar huis gereden. Misschien een idee voor volgend jaar?

Jos Bosschaerts


RESULTATEN10 km

Jos Bosschaerts – 54:30

15 km

Marc Tampère – 1:05:45

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand