KBC Torenrun – 15.10.2006 – Antwerpen
April 14, 2024 at 6:53 am

KBC Torenrun – 15.10.2006 – Antwerpen

Op een zonnige en rustige zondag trokken Rudy en ik naar Antwerpen om daar de 479 trappen te overwinnen van de KBC toren. Mijn ouders , mijn kindjes en neefjes waren ook van de partij om te supporteren. Enkele clubgenoten waren ook komen supporteren : Pierre (aan het werken ?), Luc en Martine, Peter en Tinneken (deze kreeg spijt dat ze ook niet had ingeschreven) en Rudy Bentein.

Torenrun4Na ons omgekleed te hebben moesten we nog een half uurtje wachten om vervolgens 30 sec na elkaar te starten. Eindelijk was het zover : eerst Rudy en dan ikzelf, 300 meter lopen tot de ingang van de toren en daarna de trappen.

Na een paar minuten trappen gedaan te hebben merkte ik dat ik al over de helft was en het vrij vlot ging. Eens boven gekomen hebben we nog een paar minuutjes genoten van het prachtig zicht.

Torenrun3Het was een zeer aangename – weliswaar heel korte – loop en volgend jaar gaan we met heel de club, want het is niet zo vermoeiend als de meesten dachten. Achteraf hadden we ook geen pijn in de benen … en we zijn daar nog eens goed gaan eten

Estrella PelemanRESULTATEN

Rudy Haesendonckx : 4 min 30
Estrella Peleman : 5 min 13

0 likes Joggings - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand