KWB-Jogging en 1/2 Marathon – 30.03.2008 – St. Jozef-Olen
May 26, 2024 at 12:34 pm

KWB-Jogging en 1/2 Marathon – 30.03.2008 – St. Jozef-Olen

De hevige regen die voorspeld was, de lange duurlopen die nog moesten volbracht worden en de Paasvakantie zal de oorzaak geweest zijn van de zo magere opkomst.


Mijn dochter Laura en haar vriendje Kristof, gingen voor de 12,7 km , Tinneken Van Hecke en ik voor de 1/2 marathon als test voor de Antwerp-marathon samen met haas van dienst Liesbeth Koch. Toen we ons naar de startplaats begaven begon het plots te regenen en Liesbeth aarzelde om mét of zonder haar KW’tje te lopen, ‘t was dan uiteindelijk “ja” geworden, maar na slechts 1 ronde vloog dat kleinood al over de afsluiting. Tinneken vloog er vanaf het begin stevig in, zodat ik serieus op mijn gas moest trappen, maar na 1 ronde had ik mijn tweede adem reeds gevonden.

Ons doel was om binnen de 2 uur de aankomst te bereiken en dat is ons ook gelukt. Maar ik weet nu zeker dat ik bij de marathon terug mijn tempo van 9,2 aanhou en niet dit van 10.8 … én mijne vaseline niet mag vergeten. Het was mischien wel wat te nat, maar liever deze zachte regen dan 32° en puffen en zweten 21 km aan één stuk.

Louis MilbauRESULTATEN

1/2 marathon

Liesbeth Koch – 1:57:28
Tinneken Van Hecke – 1:57:52
Louis Milbau – 1:58:03

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand