Lions 10 Miles – 23.05.2010 – Brasschaat
May 26, 2024 at 12:41 pm

Lions 10 Miles – 23.05.2010 – Brasschaat

Vorig jaar startten hier 14 KAPE-ërs in deze wedstrijd met rondjes van 4 km in het Peerdsbos. Deze keer was het warm (dit moest ik verplicht melden van Lucien, die ondraaglijke brandende hitte, zoiets als de Marathon du Sable maar dan in Brasschaat en onder de bomen). Een half uurtje voor de start zag ik enkel Patrick opduiken (toch wel handig die nieuwe grijze T-shirts, het valt echt op) en nadien kwamen ook Lucien (pff, ‘t is warm hé) en Hermine, tenslotte kwamen ook Marcel en Marc nog op de proppen zodat we met 6 KAPE-ërs aan de start van de 16 km ofte 10 miles stonden.


Op deze 23ste was het zeer warm (of had ik dat al gezegd), vooral het stukje op de atletiekpiste was best warm te noemen, maar we kregen gelukkig op het einde van deze ronde een beetje water. Voor de ene ging het uiteindelijk nog redelijk, voor de anderen was het best moeilijk.


RESULTATEN

Chris Povré – 1:19:40
Lucien “Heat” Poppe – 1:23:40
Marc Noppe – 1:29:11
Hermine De Kimpe – 1:41:43
Marcel Donvil – 1:43:26

Patrick Nelen – geen tijd – deze laatste was wel binnen tijd hoor en zeker niet de laatste !

Nadat hydratatie terug op niveau was, kon er nog een diamantje gewonnen worden, maar de organisatie van de tombola was niet echt super te noemen (geef mijn lotje maar aan Bobby, en die heeft er gelukkig nog een flesje aan over gehouden dat hij op een frisse avond op zijn terras kan uitdrinken).

Chris Povré

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand