Marathon Brabant – 30.10.2005 – Etten-Leur
May 25, 2024 at 3:22 pm

Marathon Brabant – 30.10.2005 – Etten-Leur

Drie keer een halve marathon in 1 maand moet kunnen, vonden Pierre Wouters en Louis Milbau … en ze deden het nog ook. Op 1 oktober in Oostende, op 16 oktober in Amsterdam en op 30 oktober in het kader van “Marathon Brabant” in Etten-Leur.


Het verslag van Louis Milbau : “Het weer en de organisatie was uitstekend, zodat we weer goed op tijd aan de start verschenen om ons daar bij twee andere KAPE-joggers te voegen : Marc Tampère en Koen De Cuyper. Met het idee van Marc om op de startlijn te starten, ging de toezichter niet akkoord. Zoals de bordjes het vermelden; moesten we in het tweede startvak plaatsnemen.

De start werd gegeven om 13.45 uur. Wij – Pierre en Louis – waren al vlug terug met z’n tweetjes, want de anderen hadden we al snel uit het oog verloren. Deze keer was het parcours niet overal even goed, maar toch waren we na 5 km nog maar 25 minuten onderweg en dat tempo van 5 minuten per kilometer hielden we ongeveer 18 km of anderhalf uur vol, tot er een flinke helling en een viaduct ons niet onaardig tempo kwamen verstoren.

Bij de afdaling van dat viaduct had ik de steun van Pierre meer dan nodig om me te laten overhalen om door te lopen en om die laatste 2 km zo goed en zo kwaad als het kon (’t was vooral zeer kwaad) uit te lopen, wat me uiteindelijk nog lukte en zelfs in een persoonlijke recordtijd van 1.53’08″.

Marc en Koen hadden al een tijdje eerder de aankomst bereikt en toen we samen naar de kleedkamers gingen wist Koen te melden dat zijn laatste 5 km heel zwaar waren geweest en Marc was een beetje ontgoocheld over zijn tijd. Ik vond het weeral echt de moeite en was weeral een ervaring rijker”.

Louis MilbauRESULTATEN

72 – Marc Tampère 1.29’53”
546 – Koen De Cuyper 1.48’50”
685 – Louis Milbau 1.53’08”
686 – Pierre Wouters 1.53’08”

0 likes Joggings - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand