Marathon Stockholm – 28.05.2011 – Stockholm (Zweden)
May 26, 2024 at 11:53 am

Marathon Stockholm – 28.05.2011 – Stockholm (Zweden)

Bijna gooide de IJslandse vulkaan “Grimsvöth” letterlijk roet in onze vluchtplannen voor Stockholm. Maar gelukkig konden we zoals voorzien vertrekken om deel te nemen aan de marathon van Stockholm.

Stockholm is een schitterende stad, verspreidt over 14 eilandjes, met als gevolg heel veel bruggen. Door de nabijheid van de zee, is er dikwijls veel wind die spijtig genoeg niet altijd voordelig blaast. Met andere woorden : veel vals plat en vaak wind op kop.

Qua organisatie is de marathon van Stockholm echt een topper. Het was de eerste marathon waar we na de finish verwelkomd werden met kaneelkoeken, koffie, hotdog en bier, zonder beperking en gratis. Vlot verloop ook voor de 16.000 lopers die na de zware inspanning wilden douchen: met verschillende douches direct na de aankomst en heel belangrijk met genoeg warm water, was iedereen in een mum van tijd opgefrist.

Lucien was dik tevreden met zijn tijd en dit 6 weken nadat hij zijn P.R. in Antwerpen had verbeterd. Hermine deed het heel wat rustiger aan. Met overbelaste spieren en kleine blessure aan de aanhechtingspunten van de pezen was ze tevreden om binnen de tijd aan te komen.

Lucien Poppe

Resultaten
Lucien Poppe –  3:35:15
Hermine De Kimpe –  5:20:35

0 likes Joggings - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand