Natuurloop LYRA – 24.11.2007 – Lier
June 13, 2024 at 7:35 am

Natuurloop LYRA – 24.11.2007 – Lier

We waren met weinig KAPE-lopers op de eerste van een reeks van vijf natuurlopen die deze winter door de plaatselijke atletiekclub Lyra georganiseerd wordt. Het is geen groots evenement, maar wel gezellig! Dus allen meedoen tijdens de volgende zaterdagen van de reeks van vijf. De loop is een bewegwijzerd pad langs de Netedijken. Het parcours is omzeggens verkeersvrij en niet ver van Kapellen.


We startten om half twee en kozen voor de 10 km . Het vertrek was opnieuw de atletiekpiste ‘Netestadion’. Hermine en Lucien kozen voor deze afstand na hun Berlijn-marathon en Egyptereis. Hun keuze was: samen uit, samen thuis. Dus liepen ze steeds samen. Nadine en Marcel wilden genieten van de omgeving en rustig lopen. Ze liepen ook met z’n twee. We hebben er allen van genoten. Na de aankomst werd nog in het clublokaal een kom verse soep gegeten.

Officiële uitslag:

Hermine De Kimpe en Lucien Poppe : 58 min 10 sec
Nadine Vanpaesschen en Marcel Donvil 1uur 1min 8 sec

Er werd zonder chip gelopen. Omdat de 209 10 km -lopers, samen met de 198 10-mijl-lopers startten moet wel wat van deze tijden verminderd worden. Opmerkelijk was ook de deelname van het zoontje van Nadine. In Lier was het zijn eerste wedstrijdloop. De 5 km werkte hij af in minder dan 27 minuten.

Marcel Donvil

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand