Nieuwe inschrijvingsprocedure
June 13, 2024 at 4:54 am

Nieuwe inschrijvingsprocedure

Vanaf heden werken we voor alle activiteiten waarvoor ingeschreven moet worden, met een nieuwe inschrijvingsprocedure. De online-inschrijving wordt – in bijna alle gevallen – de enige of prioritaire mogelijkheid, voor sommige activiteiten kan er nog via trainer of secretaris én met een inschrijvingsstrook ingeschreven worden, maar inschrijvingen per mail sneuvelen volledig. Bij de online-inschrijving ontvang je voortaan ook nog een bevestigingsmail in je mailbox.

Nadat we geconfronteerd werden met een spijtig voorval bij de inschrijving voor één van de kampioenschappen, zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om deze – uitzonderlijke – gebeurtenis in de toekomst te kunnen voorkomen en/of vermijden. Met het toevoegen van een extra module in de software van onze website én het aanpassen van de inschrijvingsprocedure, hopen we nog een veiligere inschrijvingsmethode gevonden te hebben.

Wat verandert er nu ?

 • voor alle activiteiten waarvoor ingeschreven moet worden (kampioenschappen, clubfeest, weekend Balen, Start to Run, FitFree, e.d.), zal er telkens ONLINE-inschrijving mogelijk zijn.
 • bij deze online-inschrijving krijg je – naast de melding op de webpagina dat de inschrijving gelukt is – voortaan ook nog een bevestigingsmail in je mailbox. Heb je binnen de 48 uur niets ontvangen, contacteer dan het clubsecretariaat via kape@val.be.
 • inschrijvingen via een inschrijvingsstrook, zullen in sommige gevallen, nog mogelijk zijn.
 • Wij hopen dat ouders en atleten snel de weg vinden naar deze online-inschrijving, zodat we de inschrijvingen verder digitaal kunnen blijven opvolgen. Dat werkt voor iedereen nog steeds het best en naar wij hopen ook compleet foutloos.

  0 likes KAPE Intern , Reglementen # , , , , , ,
  Share: / / /

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Zoeken
  Sponsors
  Blijf op de hoogte
  FitFree
  G-Atletiek bij KAPE
  G-Atletiek
  G-Atletiek bij KAPE
  Archief per maand