Nieuwe reeks van “Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” start op 12 september 2018
February 22, 2024 at 3:24 pm

Nieuwe reeks van “Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” start op 12 september 2018

Een nieuwe reeks van “Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” – van 5 km naar 10 km – start op woensdag 12 september op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen onder leiding van lesgever Lucien Poppe. De inschrijvingen kunnen inmiddels gebeuren (ONLINE, zie onderaan dit bericht).

Doel van het project “Joggen voor Gevorderden” – in samenwerking met de Gemeentelijke Sportdienst Kapellen – is om iedereen na 10 weken zonder problemen 10 kilometer te laten joggen.

Kan je, al kost je dat eventueel nog wel wat moeite, momenteel al wel 5 km (of toch bijna) joggen en wil je dat optrekken naar 10 km dan kan je hieronder alle praktische info vinden over deze “Start 2 run – Joggen voor Gevorderden” vanaf 12 september 2018.

Praktisch

De officiële start wordt gegeven op woensdag 12 september en het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op woensdagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretching inbegrepen).

Volgende data (telkens woensdag) staan we voor u klaar 12, 19 en 26 september , 3 – 10 – 17 – 24 en 31 oktober, 7 en 14 november 2018.

Naast de groepstraining op woensdag dienen de deelnemers nog twee andere dagen in de week individueel of in groep het trainingsschema af te werken op eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Na de laatste training wordt er een 10 km test afgenomen. Indien geslaagd – en wie zou hieraan nu twijfelen – ontvangen de deelnemers een “Start 2 Run”-diploma voor gevorderden en een medaille van de organisatoren.

Deze eindproef is gepland op woensdag 21 november om 20.30 uur op de atletiekpiste te Kapellen.

De inschrijving kan vanaf NU (dinsdag 21/08/2018) ofwel HIER ONLINE ofwel op de Gemeentelijke Sportdienst Kapellen.

ONLINE inschrijving voor “Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” met start op 12 september 2018.

Naam & Voornaam

Mailadres

Straat & Nummer

Postnummer & Gemeente

Geboortedatum (vorm JJJJ-MM-DD)

Geboorteplaats

Tel/GSM

Geslacht MV

Nationaliteit

Herhaal de onderstaande code.

captcha

De deelnemingsprijs bedraagt 35 € (sportverzekering inbegrepen) en kan betaald worden via de bankrekening van “Koninklijke Atletiekclub Kapellen” – IBAN-nummer : BE91-7755-9465-4376 met vermelding “Start2Run + Voornaam en Naam van de Jogger”.  Ook indien je via de Gemeentelijke Sportdienst inschrijft dient het inschrijvingsgeld via deze rekening  geregeld te worden.

Leden van het KAPE Jogging Team Kapellen en Stabroek kunnen GRATIS deelnemen aan deze vervolgcursus, maar zij dienen wel zich hiervoor ook ONLINE in te schrijven. (Jullie namen zijn uiteraard  gekend door het KAPE bestuur en jullie mogen de automatische boodschap van het systeem om het inschrijvingsgeld niet te vergeten dan ook negeren).

Wil je de info over Start 2 Run voor Gevorderden nog eens rustig nalezen, met nog wat nuttige tips bovenop, dan kan je deze hier downloaden.

0 likes Start To Run , Start to Run - archief #
Share: / / /

One thought on “Nieuwe reeks van “Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” start op 12 september 2018

  1. inconnexion schreef:

    Indrukwekkend betoog. Dank u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand