Opleiding jurylid niveau 1 – 06.09.2014 – Booischot
May 25, 2024 at 1:24 am

Opleiding jurylid niveau 1 – 06.09.2014 – Booischot

Alle clubs aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga zijn verplicht om een aantal juryleden te leveren, dus ook KAPE. Daarom zijn ook wij op zoek naar kandidaten voor een opleiding tot jurylid. Een volgende opleiding wordt op zaterdag 6 september voorzien in Booischot. Iets voor jou ?


Vanaf 2014 biedt de Vlaamse Atletiekliga – samen met de Vlaamse Commissie voor Juryleden – een opleiding aan voor juryleden niveau 1. De opleiding bestaat telkens uit 3 uur theorie en 3 uur praktijk, gevolgd door een korte schriftelijke evaluatie. Nadien loopt de cursist stage tijdens 3 wedstrijden en treedt daarbij éénmaal op bij het lopen, éénmaal bij het werpen en éénmaal bij het springen. Op die manier wordt het nieuwe jurylid optimaal klaargestoomd om als een waardevol jurylid bij wedstrijden op te treden.

Na het succesvol doorlopen van deze opleiding ontvangt het nieuwe jurylid een bestendige toegangskaart voor alle wedstrijden, een jurybadge en een reglementenboekje.

De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar en de deelname is gratis.

Een volgende opleiding wordt zaterdag 6 september voorzien in Booischot. Tijdens de middagpauze is er, tegen betaling, eten te verkrijgen in de cafetaria van de volleybalclub. Om de organisatie vlot te laten verlopen vragen wij uiterlijk op woensdag 27 augustus in te schrijven voor deze sessie bij An Van Honsté (VAL) met opgave van de naam en de vereniging (KAPE).

Indien je wil deelnemen aan deze opleiding, geef dan ook een seintje aan ons clubsecretariaat via kape@val.be.

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand