Rhythm & Run-marathon – 12.08.2012 – Antwerpen
May 26, 2024 at 12:57 pm

Rhythm & Run-marathon – 12.08.2012 – Antwerpen

Onder een warm zonnetje hadden we (wijselijk, bleek achteraf) het vertrekuur voor deze Rhythm- & Run-marathon van Kid Van Thienen op zondag 12 augustus alsnog wat vervroegd, zodat we met de nodige charmes van een – uiteindelijk niet zo dom – blondje toch nog op tijd de vertrekplaats in Massenhoven bereikten.

Stipt om 14.00 uur stonden we naast het Albertkanaal en ja hoor deze keer kon de politie van Schoten niets in de weg leggen, want het parcours liep niet meer door deze gemeente. Dat was dan wel weer buiten het andere politiekorps gerekend, want zij weigerden te starten zonder groene en rode vlag en daar had Kid niet aan gedacht. Na een 20 tal minuten wachten konden we dan toch eindelijk van start.

Het was warm die dag, té warm om te lopen heb ik wel een aantal keren gedacht . Gelukkig op tijd drinken en muziek onderweg. Enkel in het laatste deel tussen den Bosuil en Metropolis was er een drankpost weggevallen en was het niet te doen. Of juist wel, want we hebben het uiteindelijk allemaal gehaald. Na Metropolis de brug over van de Noorderlaan en dan nog 3 km sterven in Antwerpen-Stad.

Was het toen ik voorbij mijn werkplaats kwam of even later door de Schipperstraat liep, ik weet het niet , maar het laatste beetje energie was er om alsnog op de Grote Markt aan te komen. Daar was de Gay Pride in volle gang met de nodige pluimen en schlagers, dus ambiance genoeg.

Na enkele dorstlessers ( o.a. “one bolleken, please“ ) en wat rust , keerden we zeer moe naar huis terug.

Na drie keer Rhythm & Run weet ik het wel : het is elk jaar wel iets , maar dit jaar was het vooral warm !

Chris Povré (de tweede finisher maakt het verslag).

Resultaten

Lucien Poppe – 1 u 53’12”
Chris Povré – 2 u 00’56”
Guy Wydouw – 2 u 4’23”
Liesbeth Koch – 2 u 10’30”
Jorge Figueroa – 2 u 10’32”
Veerle Lambrechts – 2 u 15’48”
Ilse Verdyck – 2 u 16’10”
Hermine De Kimpe – 2 u 37’23”

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand