Rock “n Rollmarathon – 01.08.2010 – Viersel-Antwerpen
May 25, 2024 at 1:49 am

Rock “n Rollmarathon – 01.08.2010 – Viersel-Antwerpen

In de States zijn Rock ‘N Roll-marathons een hele hype, nu was het de beurt aan Antwerpen om voor de eerste maal een halve R & R-marathon te beleven. De opbrengsten en inschrijvingen waren integraal bestemd voor een nobel doel: het Kinderkankerfonds. Daar er bij het KAPE JOGGING TEAM altijd interesse is voor zulke lopen, was er weer een flinke delegatie present voor deze 1ste happening.Het vertrekpunt lag in Viersel, naast het Albertkanaal, waar op datzelfde ogenblik een jetskiwedstrijd aan de gang was. En vanaf dan was het eenvoudig: volg het kanaal. Met onder bijna elke brug een bandje dat voor de muzikale ondersteuning zorgde. De wind stond wel in de verkeerde richting, een serieus nadeel als je bijna 21 km langs het Albertkanaal moet lopen.

Eens aangekomen aan de Metropolis werden de trommelvliezen zwaar op de proef gesteld door een AC/DC- look-alike-band uit de UK.

Zoals bij elke eerste organisatie van een evenement waren hier ook enkele kinderziektes: geen aanduiding van de vertrekplaats (het was even zoeken naar die brug in Viersel), maar twee drankposten, geen km-aanduiding, … . Na de aankomst gaf de organisator – Kid Van Thienen – dit ook ruiterlijk toe en beloofde meteen verbetering voor de tweede editie.


Lucien PoppeResultaten

Lucien Poppe : 1:51:07
Liesbeth Koch : 2:02:46
Pierre Wouters : 2:02:51
Chris Povré : 2:03:06
Jorge Figueroa : 2:03:09
Patrick Nelen : 2:09:52
Yves Van Cleef : 2:09:57
Gert Konings : ?

Bernard Vandenbroucke eindigde ver voor ons maar werd niet in het klassement opgenomen: te snel over de mat gelopen !

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand