Stadsloop Gent – 17.05.2007 – Gent
June 13, 2024 at 6:55 am

Stadsloop Gent – 17.05.2007 – Gent

De start was verlegd naar het volledig heraangelegde Sint Pietersplein, met o.a. een groot ondergronds parking. Zeer handig, je rijdt de parking in, kleed je om, gaat een paar treden omhoog en hop … je staat aan de startlijn, klaar om te vertrekken. Bovendien werd een speciaal tarief van 2 € gehanteerd voor het parkeren tijdens deze activiteit.


Het voornemen van enkelen om samen te lopen lukte (weer) niet doordat men elkander niet terugvond in de grote massa. Een lesje voor de volgende keer: beter afspreken waar we bijeenkomen vóór de start. De loop zelf was zo goed als identiek gebleven, met een forse portie kasseien en als apotheose de beklimming van de Blandijnberg. Je vraagt je af waar Jacques Brel zijn inspiratie voor “le plat pays” heeft gevonden, als je deze steile klim in de laatste kilometer van de wedstrijd ontmoet.

Na de loop duurde het nog even voordat iedereen terug bij elkaar was, vooral Hermine en Lucien dwaalden meermaals het Sint Pietersplein af voordat ze in elkaars armen vielen. Een lesje voor de volgende keer: beter afspreken waar we bijeenkomen nà de loop.

Lucien PoppeKlik HIER voor de foto’s van de loop en de culinaire after-party.


Resultaten

10,4 km

Edwin Van Steenwegen – 41:05
Lucien Poppe – 46:30
Rudy Haesendonckx – 46:35
Estrella Peleman – 47:31
Pierre Wouters – 49:43
Tinneken Van Hecke – 53:12
Liesbeth Koch – 53:34
Hermine De Kimpe – 58:30
Martine Bastiaenssens – 1:02:53
Marcel Donvil – 1:02:53

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand