Start to Run – Joggen voor Gevorderden – Najaar 2012
May 25, 2024 at 2:24 pm

Start to Run – Joggen voor Gevorderden – Najaar 2012

KAPELLEN

Start to Run – Joggen voor Gevorderden – start op woensdag 12 september om 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen onder leiding van lesgever Paul Sauviller. Doel van het project “Joggen voor Gevorderden” is om iedereen na 10 weken zonder problemen 10 kilometer te laten joggen.

Praktisch

De officiële start wordt gegeven op woensdag 12 september en het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op woensdagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretching inbegrepen).

Volgende data (telkens woensdag) staan we voor u klaar : 12 – 19 en 26 september, 3 – 10 – 17 – 24 en 31 oktober, 7 en 14 november 2012.

Naast de groepstraining op woensdag dienen de deelnemers nog twee andere dagen in de week individueel of in groep het trainingsschema af te werken op eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Na de laatste training wordt er een 10 km test afgenomen. Indien geslaagd – en wie zou hieraan nu twijfelen – ontvangen de deelnemers een “Start to Run”-diploma voor gevorderden en een medaille van de organisatoren.

Deze eindproef is gepland op woensdag 21 november 2012 op de atletiekpiste te Kapellen.

Alle algemene info over “Start to Run” kan je HIER lezen.

De deelnemingsprijs bedraagt 20 € (sportverzekering inbegrepen) en kan betaald worden op de bankrekening van “Koninklijke Atletiekclub Kapellen” – IBAN-nummer : BE91-7755-9465-4376. Leden van het KAPE Jogging Team kunnen GRATIS deelnemen aan deze vervolgcursus.

STABROEK

Start to Run – Joggen voor Gevorderden – start op maandag 10 september 2012 om 20.30 uur op de atletiekpiste van het Sportcentrum in Stabroek onder leiding van lesgever Betty Fockenier.

Doel van het project “Joggen voor Gevorderden” is om iedereen na 10 weken zonder problemen 10 kilometer te laten joggen.

Praktisch

De officiële start wordt gegeven op maandag 10 september 2012 en het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op maandagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste op het Sportcentrum in Stabroek. Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretching inbegrepen).

Volgende data (telkens maandag) staan we voor u klaar : 10 – 17 en 24 september, 1 – 8 – 15 – 22 en 29 oktober, 5 en 12 november 2012.

Naast de groepstraining op maandag dienen de deelnemers nog twee andere dagen in de week individueel of in groep het trainingsschema af te werken op eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Na de laatste training wordt er een 10 km test afgenomen. Indien geslaagd – en wie zou hieraan nu twijfelen – ontvangen de deelnemers een “Start to Run”-diploma voor gevorderden en een medaille van de organisatoren.

Deze eindproef is gepland op woensdag 21 november 2012  om 20.30 uur op de atletiekpiste te Kapellen.

De deelnemingsprijs bedraagt 20 € (sportverzekering inbegrepen) en kan betaald worden op de bankrekening van “Koninklijke Atletiekclub Kapellen” – IBAN-nummer : BE91-7755-9465-4376. Leden van het KAPE Jogging Team kunnen GRATIS deelnemen aan deze vervolgcursus.

 

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

7 thoughts on “Start to Run – Joggen voor Gevorderden – Najaar 2012

 1. joke schreef:

  Ik heb geprobeerd te betalen op het opgegeven rekeningnummer maar ik krijg een foutmelding hierbij. Kan het dat er een foutje in geslopen is? of ligt het aan mijn internetbankeieren?
  Alvast bedankt voor de reactie!!

 2. Hugo schreef:

  Het rekeningnummer is wel degelijk correct, maar mogelijk moet je bij het internetbankieren de streepjes tussen het nummer weglaten en alle letters en cijfers gewoon na elkaar invoeren.

 3. joke schreef:

  Bedankt voor de snelle reactie, het geld is overgeschreven!

 4. Fischer martine schreef:

  Hallo hugo, kan ik mij nog inschrijven voor stabroek?
  Ik was op vakantie maar kan ik dan op 17/9 inpikken?
  Ik heb de 5 km meegedaan en ben dan lid geworden.
  Groetjes Martine

 5. Hugo schreef:

  Hallo Martine,

  Dat kan zeker nog. Kom gewoon maandag 17/09 naar de piste in Stabroek en je pikt in bij week 2 van het programma.

 6. fischer martine schreef:

  Bedankt voor de snelle reactie.
  Ik kom maandag af.
  Beginnen jullie om 20.30 of is er een ander uur afgesproken?
  groetjes Martine

 7. Hugo schreef:

  Hallo Martine,

  Start om 20.30 uur, inderdaad !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand