Start to Run – Joggen voor Gevorderden – Najaar 2014 – Kapellen
April 17, 2024 at 9:37 pm

Start to Run – Joggen voor Gevorderden – Najaar 2014 – Kapellen

Start to Run – Joggen voor Gevorderden – startte op dinsdag 16 september op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen met een enorm grote groep onder leiding van lesgever Betty Fockenier. Doel van het project “Joggen voor Gevorderden” is om iedereen na 10 weken zonder problemen 10 kilometer te laten joggen.Praktisch

De officiële start werd gegeven op dinsdag 16 september 2014 en het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op dinsdagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretching inbegrepen).

Volgende data (telkens dinsdag) staan we voor u klaar : 16 – 23 en 30 september, 7 – 14 – 21 en 28 oktober, 4 – 11 en 18 november 2014.

Naast de groepstraining op dinsdag dienen de deelnemers nog twee andere dagen in de week individueel of in groep het trainingsschema af te werken op eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Na de laatste training wordt er een 10 km test afgenomen. Indien geslaagd – en wie zou hieraan nu twijfelen – ontvangen de deelnemers een “Start to Run”-diploma voor gevorderden en een medaille van de organisatoren.

Deze eindproef is gepland op dinsdag 25 november 2014 (o.v) op de atletiekpiste te Kapellen.

Meer info op deze pagina.

0 likes Allerlei , Start to Run - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand