Start to Run Voorjaar 2011 in Kapellen en Stabroek
June 25, 2024 at 2:50 am

Start to Run Voorjaar 2011 in Kapellen en Stabroek

Wie droomt er niet van om 5 km of 10 km aan één stuk te lopen ? Dit doel kan u bereiken in het voorjaar van 2011. In maart starten wij met een nieuwe reeks van het project “Start to Run”. In Kapellen wordt met de cursus “JOGGEN VOOR BEGINNERS” de aanzet gegeven om iedereen na 10 weken zonder problemen 5 kilometer te laten joggen, in Stabroek is “JOGGEN VOOR GEVORDERDEN” voorbehouden aan joggers die reeds een basis hebben gelegd.

In Stabroek wordt gestart op maandag 14 maart om 20.30 uur op de atletiekpiste van het Sportcentrum van Stabroek. De officiële start in Kapellen wordt gegeven op dinsdag 15 maart om 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark. Het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op maandag in Stabroek en op dinsdag in Kapellen, beiden om 20.30 uur.

Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretchen inbegrepen). Naast de groepstraining op maandag of dinsdag kan je nog twee dagen terecht voor een vrije training in groep of kan je het trainingsschema individueel afwerken op je eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Einde van de reeks is voorzien midden mei. Na deze laatste training wordt er een test afgenomen over 5 of 10 km. Indien geslaagd ontvangen de deelnemers een “Start to Run”-diploma, een medaille van de organisatoren en een geschenkje van Atletiekclub Kapellen.

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand