Stef Vanhaeren gaat met trainer Philippe Gilson in zee.
June 13, 2024 at 3:21 am

Stef Vanhaeren gaat met trainer Philippe Gilson in zee.

Op de website van “Atletiek Vlaanderen” staat vandaag – 1 juni 2015 – het bericht dat Stef Vanhaeren de begeleiding door Paul Sauviller in Kapellen inruilt voor deze van Philippe Gilson in Gent. Hieronder het volledig artikel …

Stef 400 H Reeks Zurich 12.08.2014Na bijna tien jaar door trainer Paul Sauviller begeleid te zijn, wordt Stef Vanhaeren sinds vandaag door Philip Gilson getraind. Stef verhuisde ook van Kapellen naar Gent.

“Ik dank heel veel aan Paul Sauviller. Hij heeft me sinds mijn veertiende begeleid en op een heel hoog niveau gebracht. Maar ik kreeg het de laatste tijd op mentaal vlak steeds moeilijker, waardoor ik onder stress kwam te staan. Ik ging ook niet meer echt vooruit. De overstap is er niet van vandaag op morgen gekomen, maar sluimerde al een tijdje in mijn hoofd” , verduidelijkt Stef de trainerswissel. “Hun aanpak is op fysiek vlak niet echt verschillend. Maar ik heb nood aan nieuwe mentale prikkels.  In topatletiek is iedereen voortdurend op zoek naar die paar procentjes meer. Die hoop ik met mijn nieuwe start bij Philip Gilson te vinden. Ik ben ondertussen ook al naar Gent verhuisd.”

Door een minder goede doorbloeding blijft zijn hamstring nog opspelen. Wanneer hij zijn eerste 400 m horden doet, is dan ook nog niet bekend.

 

Bron: Atletiek Vlaanderen – 01.06.2015

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand