Tilburg 10 Miles – 07.09.2008 – Tilburg (NL)
June 6, 2023 at 6:56 am

Tilburg 10 Miles – 07.09.2008 – Tilburg (NL)

Louis Milbau had er al weken reclame voor gemaakt: kan je niet naar de vrijdagavondtrainingen, ga dan zeker mee naar Tilburg als voorbereiding op de halve marathon van Eindhoven. En zo reed ik op een natte zondagmiddag samen met Louis en Tinneken Van Hecke naar “het grootste sportieve evenement van Midden-Brabant”.

Tilburg 10 Miles - 2008We vertrokken ruimschoots op tijd en de GPS leidde ons feilloos vanaf de winkel van Louis naar het centrum van Tilburg. Ter plaatse hadden we echter de grootste moeite om inschrijvingslokaal, kleedruimte en vestiaire te vinden, allemaal op verschillende locaties in een druk centrum waar je over de koppen kon lopen, in de gietende regen en nergens één wegwijzertje. Twee uur op voorhand ter plaatse, maar pas enkele minuten voor het vertrek in het juiste startvak … hartslagmeter sloeg al tilt.

Als bij wonder hield het op met regenen, zodat de vuilzak/regenjasjes konden gedumpt worden en we vertrokken voor anderhalf uur loopplezier langs feestelijk versierde straten met muziek en orkestjes en duizenden enthousiaste toeschouwers. Samen vertrokken en – zelfs met een sanitaire stop – ook samen over de eindstreep gegaan.

  Jos BosschaertsResultaten

Jos Bosschaerts – 1:36:46
Tinneken Van Hecke – 1:36:46
Louis Milbau – 1:36:46

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand