Trail & Bike Challenge – 17.04.2006 – Brasschaat
April 17, 2024 at 9:57 pm

Trail & Bike Challenge – 17.04.2006 – Brasschaat

Marc Tampère, Frederic Peeraer, Lucien Poppe en Willy Van Wallendael namen als team deel aan de teamchallenge van “The North Face” in het militair domein van Brasschaat. Voor de teamchallenge is de opdracht heel eenvoudig : met z’n vieren leg je 15 km af, twee als lopend en twee op de mountainbike. Je moet samen blijven, wisselen mag zoveel je wilt, als je maar samen over de meet komt.


Looptechnisch was het terrein redelijk, voornamelijk bospaden met als grote hindernis een brede beek. Er waren ook enkele heuveltjes ingelast, zeer lastig voor de MTB, zodat de strategie “rusten op de fiets” niet altijd opging. En ook aan onze techniek om al fietsend en lopend te wisselen moet nog wat geschaafd worden. Er namen 22 teams deel, waar we met onze gezamenlijke inspanning als 10de eindigden met een tijd van 1.05’46”.

TBRun6_2Pierre Wouters, Hermine De Kimpe en Nadine Vanpaesschen legden hetzelfde parcours al lopend af tijdens de daaropvolgende “TNF-trailrun” van 15 km. Ook hier vormde de passage van de beek het meest gevreesde deel van de trailrun. Maar met een tijd van respectievelijk 1.18’23”, 1.41’54” en 1.49’32” toonden ook zij zich volwaardige trailrunners.

TBRun6_1Alle foto’s van deze Trail & Bike ontdek je HIER.

Lucien Poppe

0 likes Joggings - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand