Uitslag “Belgisch Kampioenschap Cadetten en Scholieren Indoor” – 07.03.2010 – Gent
November 29, 2021 at 8:40 am

Uitslag “Belgisch Kampioenschap Cadetten en Scholieren Indoor” – 07.03.2010 – Gent

Een dagje na de juniors en beloften – op zondag 7 maart – namen de cadetten en scholieren de indoorpiste in Gent in beslag voor hun “Belgisch Kampioenschap Indoor Cadetten en Scholieren”. En ook hier liepen groen-witte truitjes op het ovaal … en “lopen” moest je hier absoluut letterlijk nemen !


RESULTATEN KAPE-DEELNEMERS

Categorie Atleet Proef Prestatie Plaats
Cadetten-Meisjes Merel Folens 400 m 66″35 5de in reeks
Renée Eykens 800 m 2’16″21 2de en ZILVERVERSLAG

Een dagje na de juniors en beloften, namen de cadetten en scholieren de indoorpiste in Gent in beslag voor hun “Belgisch Kampioenschap Indoor Cadetten en Scholieren”. En ook hier liepen groen-witte truitjes op het ovaal. En “lopen” mag je hier wel heel letterlijk nemen, want zowel Merel Folens als Renée Eykens hadden de selecties voor dit B.K. gehaald in een loopnummer. Voor Merel Folens stond haar eerste 400 m op het programma en dan nog meteen op een indoorbaan. Met 66”35 werd ze 5de in haar reeks.

Renée Eykens deed het over de dubbele afstand. In de 800 m flitste ze na 2’16”21 met een nieuw P.R. indoor over de eindmeet. Opnieuw moest ze de duimen leggen voor Axana Schaeverbeke van ACME, maar die perste er dan ook een tijd uit (2’15”53) die tot de top-10 aller-tijden bij de cadetten behoort. De tijd van Renée mag er dan ook zijn … en niet vergeten dat zij de enige eerstejaars-cadet op het podium was. Want die zilveren medaille mocht ze natuurlijk met de glimlach en oververdiend gaan ophalen !

Hugo De Hoon

0 likes Kampioenschappen - archief # , , ,
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand