Wintertrainingen 2016-2017
May 26, 2024 at 1:01 pm

Wintertrainingen 2016-2017

Het zomerseizoen loopt stilaan naar zijn einde … en dus ook het trainingenschema voor deze zomermaanden. Vanaf woensdag 2 november stappen we over naar de winterregeling met afwisselend indoor- en outdoortrainingen. Het nieuwe schema is volledig uitgewerkt en is nu beschikbaar op onze website.Enkele wijzigingen t.o.v. vorig jaar zijn aangebracht, maar globaal mag je stellen dat de structuur behouden wordt. Al vallen binnen onze kampersgroep de grootste wijzigingen te noteren. Trainer Hubert Hendrickx heeft besloten om het wat rustiger aan te doen en heeft een aantal van zijn trainingen doorgeschoven naar opvolger Sam Vanagtmael. De krachttraining op maandag in het gemeentepark én de conditietrainingen (looptrainingen) op zaterdag in het Moretusbos staan voortaan onder leiding van nieuwkomer Sam.

Op de trainersvergadering van oktober is beslist dat er voortaan wekelijks een gezamenlijke looptraining zal worden gehouden. Onze trainers zijn ervan overtuigd dat iedere atleet voor iedere discipline – op z’n minst – één degelijke looptraining per week moet afwerken. Dit zal voortaan gebeuren op dinsdag onder begeleiding van trainer Paul Sauviller.

Aan onze trainingen in de Sporthal Hoogboom komt er – nà jaren – ook een definitief einde. De minimale bezetting – door het verplaatsen van een aantal trainingen naar het gemeentepark – én de kostprijs – de verhoogde huurkosten voor deze zaal – hebben dit afscheid versneld. Alle indoortrainingen gaan voortaan door in de Sporthal KTA in de Pastoor Vandenhoudtstraat 8 te Kapellen.

Voor onze jeugdige atleten blijft de beurtrol op vrijdag behouden: de wisselbeurt tussen kangoeroes en benjamins enerzijds en pupillen en miniemen anderzijds – de ene week indoor, de andere week outdoor – heeft zijn waarde bewezen. Een volledig overzicht van deze beurtrol – per datum – is te vinden op onze trainingenpagina. Ook onze deelnemers aan FitFree verhuizen vanaf begin november naar de Sporthal KTA. De deelnemers aan Start 2 Run blijven uiteraard op de atletiekpiste hun rondjes lopen, net als onze beide groepen van het KAPE Jogging Team in Kapellen en Stabroek.

Het nieuwe trainingenschema voor de wintermaanden is HIER te raadplegen.

training

0 likes Allerlei , Trainingstips #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand