Wintertrainingen 2017-2018
October 4, 2022 at 3:45 pm

Wintertrainingen 2017-2018

Het zomerseizoen loopt stilaan naar zijn einde … en dus ook het trainingenschema voor deze zomermaanden. Vanaf donderdag 2 november zijn we overgestapt naar de winterregeling met afwisselend indoor- en outdoortrainingen. Het nieuwe schema is volledig uitgewerkt en is nu beschikbaar op onze website.


Globaal mag je stellen dat de structuur van onze wintertrainingen behouden blijft. Enkel de trainingen van Dirk ondergaan – hier en daar – enkele wijzigingen. Binnen de kampersgroep kunnen voortaan op woensdag bij Hubert ook tweedejaarsminiemen inpikken bij de springtrainingen. Ook de deelnemers aan FitFree verhuizen van het gemeentepark naar de sporthal KTA.

Nieuw is een indoortraining op zaterdagnamiddag van 14 uur tot 16 uur o.l.v. Dirk, met nadruk op werp- en springtechnieken. Ook deze indoortraining gaat door in de sporthal KTA in de Pastoor Vandenhoudtstraat 8 te Kapellen. Tijdens deze indoortraining zal ook Hubert springtraining aanbieden gedurende het hele winterseizoen.

Voor onze jeugdige atleten blijft de beurtrol op vrijdag behouden: de wisselbeurt tussen kangoeroes en benjamins enerzijds en pupillen en miniemen anderzijds – de ene week indoor, de andere week outdoor – heeft zijn waarde bewezen. Een volledig overzicht van deze beurtrol – per datum – is te vinden op onze trainingenpagina.

De deelnemers aan Start 2 Run blijven uiteraard op de atletiekpiste hun rondjes lopen, net als onze beide groepen van het KAPE Jogging Team in Kapellen en Stabroek.

Het nieuwe trainingenschema voor de wintermaanden is HIER te raadplegen.

0 likes Trainingstips #
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand