Zomerkamp Funatletiek – 02.07.2012 t.e.m. 06.07.2012 – Kapellen
May 25, 2024 at 1:31 am

Zomerkamp Funatletiek – 02.07.2012 t.e.m. 06.07.2012 – Kapellen

Van maandag 2 juli t.e.m. vrijdag 6 juli organiseerden wij in het gemeentepark opnieuw een zomerkamp “Funatletiek” i.s.m. de gemeentelijke sportdienst Kapellen. Monitoren Annelies, Carmen, Lotte en Wim (en een beetje Liesse) zorgden vijf dagen lang voor een actief en leuk atletiekkamp voor de 43 deelnemers.

De foto’s van de slotdag kan je nu al bekijken in dit webalbum (met dank aan Stef Vanhaeren).

[shashin type=”album” id=”98″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

Op maandag 2 juli werd de start gegeven van de derde editie van ons “Zomerkamp Funatletiek”. 43 deelnemers en 4 monitoren gingen aan de slag voor een week vol sport en spel, met de nadruk op alle vormen van atletiek. Maar ook een spelletje hier en daar, een bezoek aan de gloednieuwe speeltuin én – als uitzonderlijke activiteit – een duik in het gemeentelijk zwembad op donderdag, vulden de diverse atletiektrainingen aan.

Monitoren Annelies, Carmen, Lotte en Wim (enkele dagen vrijwillig bijgestaan door Liesse) zorgden ervoor dat de deelnemers actief aan de slag bleven. En de weergoden waren ons – ondanks heel wat negatieve voorspellingen – erg goed gezind. Het hele atletiekkamp kon – op enkele schaarse druppeltjes na – afgewerkt worden in een aangenaam weertje om te sporten.

Op vrijdag 6 juli was het dan de dag van het “grote examen”. Diverse proeven dienden afgelegd om het “diploma” van dit atletiekkamp te kunnen binnenhalen. De goede instructies en intensieve trainingen tijdens de week, hadden de 43 deelnemers echter perfect voorbereid op deze eindproeven. Alle deelnemers mochten dan ook – moe meer tevreden – naar huis met het diploma. Proficiat !

Op basis van de positieve reacties van deelnemers en ouders, kunnen we bijna niet anders om ook voor 2013 al een plaatsje te voorzien voor een vierde editie !

Hugo De Hoon

i.s.m. Gemeentelijke Sportdienst Kapellen

 

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand