Be a hero for one day-marathon – 17.02.2013 – Gent
October 4, 2022 at 3:43 pm

Be a hero for one day-marathon – 17.02.2013 – Gent

Stefaan Engels – de marathonman – heeft een nieuw project gestart: “Be a hero for one day”. Opnieuw zullen rond de Gentse Watersportbaan op één jaar tijd 365 marathons gelopen worden. Maar ditmaal niet door de Marathonman, wel door honderden lopers en loopsters die ‘held voor één dag’ worden. Op zondag 17 februari nam Lucien Poppe de 48ste marathon voor zijn rekening.

Bedoeling van Stefaan is de loopsport en gezond bewegen te promoten. Elke dag loopt er iemand anders een marathon. Op zondag 17 februari was het de beurt aan Lucien Poppe, als onderdeel van zijn training voor de “Marathon des Sables” (start op 5 april).

Het decor voor al dat loopplezier was de Watersportbaan in Gent. Een rondje rond de Watersportbaan is 5 km, acht rondjes en een klein stukje extra betekenen één marathon. Vertrek en eindpunt van alle marathons was de Streep, vlakbij de Topsporthal. Daar stond ook ‘De Loft’, het secretariaat van de campagne.

Hero for one day

Lucien Poppe - Be a hero for one day - 17.02.2013

“Zie hem fier staan Keizer Hero Lucien, prachtig gelopen op een mistige zondagmorgen in februari in een tijd van 3 u 48 min. Kapellen boven vandaag, met al je loopvrienden. Uw voorbereiding voor de “Marathon des Sables” loopt voortreffelijk. Geniet van de loopvriendschap!”

Stefaan Engels (Facebook)

0 likes Joggings - archief # , ,
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand