Eindproef “Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” – 21.11.2017 – Kapellen
April 17, 2024 at 9:46 pm

Eindproef “Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” – 21.11.2017 – Kapellen

Na 10 weken onverdroten trainingsarbeid, was het op dinsdag 21 november tijd voor de ultieme test: de eindproef van de najaarssessie “Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden”. Voor deze 10 km-test kwamen – in een best aangenaam loopweertje – 12 “finalisten” opdagen … die allen met succes hun 25 rondjes van 400 m afwerkten op de atletiekpiste in het gemeentepark. Proficiat !


In september werden de eerste stappen gezet in de vervolgcursus “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” en na 10 weken – onder de deskundige leiding van Betty Fockenier – werd op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen getest of al het harde labeur ook tot een ononderbroken “loopje” van 10 kilometer had geleid. Niemand die daar echt aan twijfelde … en dat werd ook in de realiteit waargemaakt. Opmerkelijk aan deze trainingsgroep was dat bijna alle “starters” deze lessenreeks ook tot het einde afwerkten en zo de eindproef konden afleggen. En dat resulteerde voor iedereen in knappe tijden over de 10 km.

En daarmee vervoegen Wim Cant, Daisy Kempenaers, Lynn Laureyns, Ingrid Maijer, Ken Mattheeussen, Cindy Peersman, Christiane Rosbergen, Liesbet Segers, Tine Van Dooren, Katja Van Engelen, Hilde Vanherck en Sylvie Vanoverstijns het uitgebreide lijstje van “gediplomeerden” op deze 10 km. Alle deelnemers aan deze eindproef ontvingen de “Start 2 Run”-medaille van de gemeente Kapellen, het officiële “Start 2 Run”-diploma én een (drinkbaar) cadeautje van onze club.

Om hun uitstekende conditie te behouden is het uiteraard nodig dat de “gediplomeerden” ook na het einde van deze reeks hun trainingswerk onderhouden. En daar kan KAPE uiteraard bij helpen. Na het einde van deze sessie kunnen deze joggers immers aanpikken bij het “KAPE JOGGING TEAM”, telkens op maandag vanaf 20 uur in Stabroek of op woensdag vanaf 20.30 uur in Kapellen. Dan worden ze verder begeleid door Betty Fockenier in Stabroek of Lucien Poppe in Kapellen.

0 likes Start to Run - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand