Eindproef “Start to Run – 15 km” – 29.04.2015 – Kapellen
April 17, 2024 at 10:56 pm

Eindproef “Start to Run – 15 km” – 29.04.2015 – Kapellen

Na de voorbereidingsreeks “Fit for 10 Miles”, boden wij – aan alle deelnemers en ook aan al onze andere joggers in Kapellen en Stabroek – de kans om het officiële “Start to Run”-diploma van de 15 km te behalen. Alle deelnemers die de “Antwerp 10 Miles” op zondag 26 april met succes beëindigden, hadden dit attest automatisch verdiend … maar alle anderen konden dit op woensdagavond 29 april in het gemeentepark van Kapellen eveneens behalen. In totaal kwamen we uit op 18 nieuwe “gediplomeerden”.


Naast de eindproeven voor “beginners” (5 km) en “gevorderden” (10 km) – die reeds jaren georganiseerd worden – werd in het gemeentepark te Kapellen in 2008 en 2013 al eerder een eindproef over 15 km betwist voor onze joggers. In totaal hadden we al een exclusief clubje van 26 KAPE-joggers die dit diploma van 15 km in hun bezit hebben. En dat clubje werd dit jaar fors uitgebreid. Oorzaak daarvan … de speciale voorbereidingscursus “Fit for 10 Miles” in Kapellen en Stabroek.


Fit-for-10-miles


Enerzijds hadden we via “Fit for 10 Miles” een flinke groep deelnemers klaargestoomd voor de de “Antwerp 10 Miles” op zondag 26 april, anderzijds was er de extra eindproef van 15 km in het gemeentepark. Maar deze kon – helaas – op weinig extra belangstelling rekenen.


Start to Run - Logo 2013


Volgende joggers van KAPE en deelnemers aan “Fit for 10 Miles” mochten zich in het rijtje van 15 km-vreters inschrijven: Annelies Bosmans, Kristien Coddens, Florian Daems, Veerle De Block, Tinne De Ruysscher, Magda Gaens, Annick Gemis, Lieve Hutsebaut, Christel Huysmans, Frans Janssens, Tom Maes, Ilse Sambaer, Paul Swinnen, Quentin Van de Casteele, Walter Van de Velde, Miranda Van Dijck, Hilde Vanherck en Katleen Vervoort. Proficiat ! Zij ontvingen het officiële “Start to Run”-diploma én een medaille van de gemeentelijke sportdienst van Kapellen.

0 likes Start to Run - archief # , , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand