Eindproef “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” – 01.12.2015 – Kapellen
May 25, 2024 at 3:21 pm

Eindproef “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” – 01.12.2015 – Kapellen

Na 10 weken onverdroten trainingsarbeid, was het op dinsdag 1 december tijd voor de ultieme test: de eindproef van de najaarssessie “Start to Run – Joggen voor Gevorderden”. Voor deze 10 km-test kwamen uiteindelijk 5 deelnemers opdagen … die allen – met een uitstekende tijd – hun 25 rondjes van 400 m afwerkten. Proficiat !

In september werden de eerste stappen gezet in de vervolgcursus “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” en na 10 weken – onder de deskundige leiding van Betty Fockenier – werd op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen getest of al het harde labeur ook tot een ononderbroken “loopje” van 10 kilometer had geleid. Niemand die daar echt aan twijfelde … en dat bleek ook uit de resultaten. Het beperkt aantal deelnemers (5) – de helft van de ingeschrevenen (10) nam (om allerlei redenen) niet deel aan deze eindproef – zette uitstekende tijden neer over de 10 km.

En daarmee vervoegen Liesbeth Clerckx, Annick Lambrechts, Charlotte Legon, Veronique Uvin en Ron Van Gestel het uitgebreide lijstje van “gediplomeerden” op deze 10 km. Sportschepen Koen Helsen overhandigde de deelnemers de “Start to Run”-medaille van de gemeente Kapellen, lid van de sportraad en assistent-begeleider Koen Bekaert mocht het geschenkje – een koelhoudende drinkbus – in de handen stoppen van de geslaagden en clubsecretaris Hugo De Hoon beloondde de noeste arbeid met het officiële “Start to Run”-diploma.

Om hun wonderlijke conditie te behouden is het uiteraard nodig dat de “gediplomeerden” ook na het einde van deze reeks hun trainingswerk onderhouden. En daar kan KAPE uiteraard bij helpen. Na het einde van deze sessie kunnen deze joggers immers aanpikken bij het “KAPE JOGGING TEAM”, telkens op maandag vanaf 20 uur in Stabroek of op woensdag vanaf 20.30 uur in Kapellen. Daar worden ze verder begeleid door Betty Fockenier in Stabroek of Lucien Poppe in Kapellen.

Logo Start to Run 2013_Mini

0 likes Start to Run - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand