A.A.S.-Criterium 2015 … mét cadetten!
May 25, 2024 at 1:53 pm

A.A.S.-Criterium 2015 … mét cadetten!

De wedstrijddata van het A.A.S.-Criterium 2015 – voor alle benjamins, pupillen, miniemen én cadeten van ACBR, AVKA, BVAC, ESAK, LIER, SGOLA en KAPE – zijn bekend. En je leest het goed … ook de cadetten kunnen dit zomerseizoen hun A.A.S.-programma afwerken. De data lees je hier al …

Twee absolute nieuwigheden binnen dit A.A.S.-criterium:

– na een interpellatie op de Algemene Vergadering van de Vlaamse Atletiekliga en een lange weg door de verschillende organen van onze federatie, is een voorstel van de verzamelde A.A.S.-clubs om cadetten toe te laten tot ALLE jeugdmeetings uiteindelijk goedgekeurd. Dit betekent dat in 2015 bij wedstrijden binnen het A.A.S.-criterium ook cadetten kunnen deelnemen … een absolute winst voor (jonge) atleten die de overstap naar de “open meetings” nog niet willen en/of durven te zetten. Tijdens de A.A.S.-meetings kunnen ze zo weer met hun vertrouwde leeftijdsgenoten aantreden op een niveau dat aangepast is aan hun mogelijkheden.

– om deze cadetten – en ook de andere atleten – genoeg kansen te geven om voldoende wedstrijden en proeven te kunnen betwisten, moesten wij ons programma van het A.A.S.-criterium aanpassen en dit betekende uitbreiden. Zo komt er nu een speciale zomermeeting in de maand juli. De eerste editie van deze bijkomende A.A.S.-wedstrijd wordt in Kapellen georganiseerd op zaterdag 4 juli.

AAS - folder

0 likes A.A.S.-criterium - archief # , , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand